Παρουσίαση Συνδυασμού Έξυπνος Βύρωνας

Σε μια λιτή και ιδιαίτερα διακριτική εκδήλωση, με σεβασμό απέναντι στα πρόσφατα γεγονότα, παρουσιάσαμε τη Δευτέρα 13/3/23, στο εκλογικό μας κέντρο την ιδρυτική μας διακήρυξη αλλά και τους πρώτους 24 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το Συνδυασμό ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ, για τις τοπικές αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Είναι η πρώτη ομάδα ανθρώπων που με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή και η οποία έχει ξεκινήσει να εργάζεται και να σχεδιάζει την υλοποίηση του οράματός μας για την πόλη μας.

Όλοι μας, θα θέλαμε η προχθεσινή μέρα να είναι μια μεγάλη γιορτή. Μία ημέρα, κατά την οποία αυτή η «φρέσκια» ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας θα είχε την ευκαιρία να παρουσιαστεί με ιδιαίτερη χαρά και πολύ ενθουσιασμό.

Τα πρόσφατα γεγονότα, ωστόσο, δεν μας το επέτρεψαν.

Η παρουσία του κόσμου που ήρθε να μας τιμήσει και να δηλώσει τη στήριξή του στην αυτοδιοικητική μας προσπάθεια, ήταν συγκινητική.

Μας εξέπληξε ευχάριστα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εκπροσώπους του αστυνομικού τμήματος της πόλης μας που συνέβαλαν στην ομαλή πρόσβαση των πεζών και των αυτοκινήτων, στο περιθώριο της εκδήλωσης.

Θέλω να γνωρίζετε ότι κάθε μέρα που περνά δυναμώνουμε όλο και περισσότερο. Σύντομα θα σας παρουσιάσουμε όχι μόνο την επόμενη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αλλά και το πρόγραμμά μας, προκειμένου να έχουμε την ευκαιρία να το συζητήσουμε μαζί σας μέχρι την οριστική υποβολή του στην κρίση σας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό η τοπική αυτοδιοίκηση να εκπροσωπείται και να στελεχώνεται από άτομα τίμια, ειλικρινή, συνεπή σε έργα και πράξεις -γιατί, απλά, αν αυτός είναι ο τρόπος ζωής τους, αυτός θα είναι και ο τρόπος που θα διοικήσουν την πόλη μας την επόμενη μέρα, για τον Βύρωνα που πραγματικά μας αξίζει. Αυτά είναι τα στελέχη του συνδυασμού μας.

…γιατί εμείς μπορούμε!

Κοινοποίηση: