ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EMAIL

Ας γνωριστούμε… 

Οι φίλοι με φωνάζουν Φάνη… Γεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα και το πατρικό μου σπίτι ήταν στη Λεωφόρο Καρέα στον αριθμό 32, δίπλα από τον τωρινό Φιλοσίδη. 

Με λίγα λόγια πρόλαβα την περιοχή ως δάσος όπου μετά από χρόνια χτίστηκε και βαπτίστηκε «αναπηρικά». Οι παλιότεροι θα θυμάστε και το λούνα παρκ…

Εθελοντισμός…

Το 1986 ξεκίνησα να είμαι ενεργό μέλος του προσκοπισμού, μέσα από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Βύρωνα, όπου και παρέμεινα για πάρα πολλά χρόνια. Η προσκοπική ζωή είναι κάτι που με ορίζει. Στους προσκόπους γνώρισα τον εθελοντισμό. Έμαθα να είμαι μέλος ομάδας, να συνεργάζομαι, να επιβιώνω. Έκανα φίλους και φίλες που έχουν αντέξει για πάνω από τρεις δεκαετίες και είμαι περήφανος για αυτούς. Επίσης, είμαι περήφανος για τα παιδιά που πέρασαν από τα χέρια μας και πλέον είναι άξια μέλη της κοινωνίας σε υψηλές βαθμίδες με υψηλές διακρίσεις και οικογενειάρχες. 

Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά 11 και 16 ετών.

Εργασιακή εμπειρία 

Έχω εργαστεί για περισσότερα από 32 χρόνια σε αρκετούς βασικούς επαγγελματικούς τομείς: όπως βαριά βιομηχανία, τουρισμό και εστίαση. Επίσης, από το 2019 έως το 2023, επιχείρησα μαζί με τη γυναίκα μου στο χονδρικό εμπόριο καφέ και στο χρησιδάνειο μηχανών. Τίποτα δεν με κάνει όμως πιο υπερήφανο από την τωρινή μου εργασία, η οποία έχει να κάνει με την αμυντική βιομηχανία (Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία ιδιωτικής πρωτοβουλίας) και το σημαντικότερο κατά 95% εξαγωγική.

Εκπαίδευση

Έχω φοιτήσει στη Σιβιτανίδειο Σχολή, από όπου και αποφοίτησα το 1994 με άδεια ψυκτικού εργοδηγού.

Δηλώνω παρών

Το να μπω υποψήφιος ως δημοτικός σύμβουλος δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου. Δυστυχώς, όμως, ενημερώθηκα για την κατάσταση του δήμου από τον φίλο μου και παλιό μου συμμαθητή Βασίλη Δεμπόνο, ζητώντας μου παράλληλα τη συνδρομή μου ως δημοτικός σύμβουλος, βοηθώντας στην εξυγίανση του δήμου με τις τεχνικές και όχι μόνο γνώσεις μου.

Και παρόλο τη δύσκολη μάχη επιβίωσης που δίνουμε όλοι τα τελευταία χρόνια, δηλώνω παρών και έτοιμος να βοηθήσω όπου χρειαστώ.