ΚΥΡΚΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EMAIL

Γεννήθηκα στις 03/01/1970 στην Αθήνα.

Είμαι παντρεμένη με τον Χρήστο Καράμπαλη, μητέρα δύο παιδιών: της Σοφίας – Ελπίδας και του Νάσου, φοιτητών ΑΕΙ.

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και συγκεκριμένα έχω εργαστεί επί σειρά ετών ως Υπεύθυνη Χορηγιών της ΙNTERAMERICAN στη Δ/νση Δημοσίων Σχέσεων και αργότερα ως Executive Personal Assistant στον Όμιλο DEMCO και συγκεκριμένα στο γραφείο του αείμνηστου επιχειρηματία Δημητρίου Κοντομηνά. Τώρα εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος και συγκεκριμένα ως Executive Personal Assistant του Αντιπροέδρου & Δ/νοντος Συμβούλου της INTRAKAT.

Μεγάλωσα στον Βύρωνα όπου τελείωσα και το Λύκειο και συνεχίζω να ζω εδώ.

Είμαι κάτοχος Proficiency in English και εργάστηκα ως καθηγήτρια στο φροντιστήριο «ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ» αλλά και κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα. Ασχολήθηκα πολύ με το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία και παρακολούθησα πολλά σεμινάρια Δημοσίων Σχέσεων.

Παράλληλα, είμαι μέλος του Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν από το 2019.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές γιατί από τα εφηβικά μου χρόνια ήμουν στα 15μελή συμβούλια και αυτό με έκανε να αγαπήσω τους ανθρώπους και να προσφέρω γι’ αυτούς.

Η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου αλλά και η επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο του Βύρωνα αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για να είμαι υποψήφια με την παράταξη του Βασίλη Δεμπόνου, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα