ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EMAIL

Ονομάζομαι Χαρά Βασιλοπούλου. Είμαι γέννημα θρέμμα αλλά και κατ’ επιλογή Βυρωνιώτισσα, καθώς μετά την επιστροφή μου από το εξωτερικό όπου για κάποια χρόνια έζησα με την οικογένειά μου αποφασίσαμε να φτιάξουμε το σπίτι μας και να κατοικήσουμε στην περιοχή του Κοπανά, κοντά στο Θέατρο Βράχων.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιάννη Τσακίρη, απόστρατο Σμήναρχο της Πολεμικής Αεροπορίας και έχω δύο κόρες, φοιτήτριες, τη Δήμητρα, στο Πολυτεχνείο, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και την Αλεξία, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Για πάνω από 25 χρόνια εργάζομαι στον απαιτητικό τομέα της Οργάνωσης Εκδηλώσεων και Συνεδρίων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Επίσης, για πολλά χρόνια συμμετείχα ενεργά ως μέλος αλλά και ως Πρόεδρος στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Βύρωνα προσφέροντας χρόνο, γνώσεις και ενέργεια στις σχολικές κοινότητες.

Αποφάσισα να στηρίξω τον Βασίλη Δεμπόνο στην προσπάθειά του να ηγηθεί του Δήμου μας και να συμμετέχω στην ομάδα του ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη δέσμευση ότι θα κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας.