ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΞΕΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

EMAIL

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971.

Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Γούση και έχουν έναν γιο, τον Άγγελο Μάριο.

Είναι:

  • Βοηθός Μικροβιολόγου
  • Φυσικοθεραπεύτρια BSc
  • ΜSc. Ψυχικής Υγείας
  • Εκπαιδεύτρια Κατάρτισης Εκπαιδευομένων σε θέματα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
  • Εκπαιδεύτρια Ομάδων Πληθυσμού
  • Εκπαιδεύτρια (lead instructor ERC) Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνησης BLS AED ERC, ΕΝΗΛΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΥΣ
  • Πτυχιούχος Χειριστής Laser στην Ιατρική

Υπήρξε για 5 έτη Αρχηγός Ομάδας Πυροπροστασίας του Προγράμματος “ΨΥΧΑΡΓΩΣ Β’ ΦΑΣΗ” του Παραρτήματος “ΜΕΤΑΒΑΣΙΣ Α.Μ.Κ.Ε.” που εδρεύει στον Βύρωνα Αττικής.

Συμμετείχε ως ομιλήτρια σε πλήθος ημερίδων και συνεδρίων ελληνικών και διεθνών φορέων και έχει βραβευτεί για τα Workshops της από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Από το έτος 2018 είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών / Πρότυπου Επιστημονικού Επιμορφωτικού Ιδρύματος / Διεθνούς Δικτύου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Εργασίας – Γενικό Μητρώο Φορέων Κοινωνικής Οικονομίας που έχει αναγνωριστεί ευρέως στην Ελλάδα και το εξωτερικό με πλούσια δράση και δικτύωση.

Τον Δεκέμβριο του 2022 πιστοποιήθηκε από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης στην εκπαίδευση “Νέων Εφαρμογών Φυσικών Καταστροφών” APPLICATIONS IN NATURAL DISASTERS.

Έχει διατελέσει Διοικητική Σύμβουλος στο Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας Ντάνκαν και στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βύρωνα τα έτη 2011 – 2014.

Ως εκπρόσωπος του Γραφείου Δημάρχου Βύρωνα και Γραφείου Αντιδημάρχου Δάφνης Υμηττού ανέλαβε έως το 2015 την καλλιτεχνική κάλυψη του Φεστιβάλ Βράχων στο Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού των Θεάτρων «Μελίνα Μερκούρη» & «Άννα Συνοδινού».