Το επιτελείο

kretsis

Δημήτρης Κρέτσης - Διευθυντής Εκλογικού Κέντρου

Γεννήθηκα, μεγάλωσα, έκανα εδώ την οικογένειά μου και συνεχίζω να ζω στον Βύρωνα της καρδιάς μου.

Διετέλεσα Επιθεωρητής Αεροσκαφών & Ασφάλειας Πτήσεων Εδάφους για περισσότερα από 42 χρόνια στην ΕΑΒ και τώρα είμαι συνταξιούχος.

Τα τελευταία δύο χρόνια, τελώ και Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Βύρωνα.

Εβελίνα Κίσσα - Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου

Ονομάζομαι Εβελίνα Κίσσα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βύρωνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καρέα. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και της Σχολής Δημοσιογραφίας Antenna Media Lab.

Διατηρώ οικογενειακή επιχείρηση – γυμναστήριο – στην περιοχή του Καρέα, μαζί με τον αδερφό μου Αποστόλη Κίσσα.

Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι με τον Βασίλη Δεμπόνο, καθώς πιστεύω ότι η πόλη χρειάζεται ανθρώπους με ήθος και αξιοπρέπεια που βασικός τους στόχος είναι η ευημερία και η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Ευθύμιος Παπακυριακόπουλος - Υπεύθυνος Προγραμματισμού & Ψηφιακών Υποδομών

Ονομάζομαι Παπακυριακόπουλος Ευθύμιος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βύρωνα. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Τμήμα Φυσικής.

Ασχολήθηκα ενεργά με τα κοινά και διετέλεσα επί σειρά ετών υπεύθυνος Τμήματος Φυσικής και Γραμματέας ΑΕΙ Ηρακλείου με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ καθώς και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βύρωνα.

Απασχολήθηκα σε μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών και από το 2021 διατηρώ επιχείρηση στον Βύρωνα, στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η συνεργασία και συμπόρευσή μου με τον Βασίλη Δεμπόνο ξεκίνησε το 2020 καθώς στο πρόσωπό του βλέπω το όραμα για πλήρη εκσυγχρονισμό του Βύρωνα, αλλά και την ικανότητα να το φέρει σε πέρας.

Λίνα Γολεμάτη - Υπεύθυνη Οργανωτικού

Ονομάζομαι Λίνα Γολεμάτη και είμαι δικηγόρος.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά η συμμετοχή μου στην προετοιμασία και την οργάνωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΥΡΩΝΑΣ με επικεφαλής το φίλο και συνεργάτη Βασίλη Δεμπόνο, τον υποψήφιο Δήμαρχο Βύρωνα.


Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους υποψηφίους, καλή επιτυχία, γιατί την αξίζουν!